PCNet Online.com. Download software, read reviews, get tips and support.  
Home   Articles   Forum   Reviews   Downloads   About/Contact
PCNet Forum Home PCNet Forum Home -> PCNet -> System Bulletins
  New Posts New Posts RSS Feed: Forum glitch?  Or me?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Forum glitch? Or me?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Bob View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 14 Feb 2008
Location: Piney woods Tex
Posts: 13798
  Quote Bob Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Forum glitch? Or me?
    Posted: 21 Dec 2010 at 10:45am
I get a "Page can't be found" each time I try to get into the Forum sub-topic Movies & Entertainment.  I tried several others and they all work just fine.
Back to Top
Don Watkins View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Admin

Joined: 14 Mar 2008
Posts: 26956
  Quote Don Watkins Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Dec 2010 at 11:19am
Seems to be working for me. Try this link and let me know if it fouls up.
Back to Top
Bob View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 14 Feb 2008
Location: Piney woods Tex
Posts: 13798
  Quote Bob Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Dec 2010 at 11:36am
That's odd, get "page cannot be found" with that link also.  My other navigating around the web seems to be working ok.  ??
Back to Top
Bob View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 14 Feb 2008
Location: Piney woods Tex
Posts: 13798
  Quote Bob Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Dec 2010 at 12:16pm
It's obviously my IE browser Don.  I got into it using Opera.
Back to Top
Don Watkins View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Admin

Joined: 14 Mar 2008
Posts: 26956
  Quote Don Watkins Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Dec 2010 at 12:44pm
Very, very weird. I was able to get in using IE so it might be local. Did you try dumping cache?
Back to Top
Karl_db View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 12 Mar 2008
Posts: 34732
  Quote Karl_db Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Dec 2010 at 12:57pm
Uh...man...I read something about that not too long ago (can't find xxxx) but can't remember the details.  Something about if trying too soon again...browser will often return the "can't find" again. I can't remember if it's a "timer" thing, or based on cache??
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

This page was generated in 0.031 seconds.